Majstori pomažu Vanji Malović – platite usluge donacijom

Vesti 22. okt 202109:47 > 09:48 3 komentara

Više od sto humanih majstora okupilo se kako bi pomoglo petomesečnoj bebi Vanji Malović koja boluje od spinalne mišićne atrofije i kojoj je potreban najskuplji lek na svetu. Oni se odriču svoje zarade ili njenog dela, a usluge naplaćuju donacijom za lečenje male Vanje.

Minimalni iznos za uplatu je 2.000 dinara, a potrebno ih je uplatiti na račun Vanje Malović (160-6000001131465-72), a potom dokaz o uplati pokazati majstoru čija vam je usluga potrebna. On će potom uslugu obaviti besplatno ili će se umanjiti za iznos od 2.000 dinara, ukoliko je usluga skuplja. U akciju su se uključili brojni majstori, više od 100 njih, među njima tapetari, keramičari, vulkanizeri…

Filip Nikolić iz Resnika, koji se bavi prevoženjem građevinskog šuta, kaže da su ih zvali iz kompanije Halo oglasi i rekli im za akciju.

„Mi smo novoosnovano preduzeće, odmah smo pristali i trudićemo se da što bolje to odradimo i prikupimo novac za malu Vanju. U akciju smo ušli pre dva dana, niko nas još nije zvao, mi smo spremni, spremni su kontejneri, spreman je kamion… Vanja je beba iz kraja, njeni roditelji su iz Resnika, vrlo dobro se znamo, dete je u pitanju, treba što više poruka, 1077 na 3030 ili da se zovu majstori za Vanju“, kaže on.

Prema njegovim rečima, ima dosta molera, građevinskih radnika razni auto servisi i ostali.

„Svako ko može, budimo ljudi, treba da pomognemo“, kaže on.

Vanji Malović potreban je jedan od najskupljih lekova na svetu, a vremena je malo, jer je potrebno da lek primi u narednih mesec dana.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare