Mali: Nema dokaza o 24 stana, to su laži, imam samo jedan stan

Vesti 05. okt 202110:19 > 10:35258 komentara

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da su laži da je dokazano da je imao 24 stana u Bugarskoj, kao što je objavljeno u dokumentima do kojih su novinari KRIK došli u okviru međunarodnog projekta "Pandorini papiri".

„Zamolio bih one koje se bave tom temom samo da prestanu da lažu jer to što rade nema nikakvog smisla. Tako mogu da kažu da imam 240 stanova, ili 2.400 stanova, nikakve razlike nema. Ja imam jedan stan koji sam uredno prijavio i u koji 10 godina zaredom idem s decom na letovanje“, rekao je Mali novinarima i dodao:

Povezane vesti

„Nisam ni Dragan Đilas, pa da imam desetine miliona evra po raznim of šor destinacijama, niti Gojko Đilas da imam 35 stanova pa gde god malo da pođete Beogradom javi se ili Gojko ili Dragan Đilas“, rekao je Mali.

Ocenio je da tu prava tema nisu 24 stana, već „zašto ne mogu da dođu do računa Aleksandra Vučića“. „Nije njima problem d izmisle 24 stana, nije to tema, već je tema gde su računi Vučića kojih naravno nema, jer lažu o svemu“, rekao je Mali.

Na pitanje odakle njegov potpis na sertifikatima koji dokazuju vlasništvo nad kompanijama, Mali je rekao da je na tu temu na sva pitanja odgovorio pre nekoliko godina.

„Ako postoji nešto što nije urađeno u skladu sa zakonima, izvolite imate nadležne organe, podnesiti papire…Kroz to sam sve prošao…Molim vas, zbog javnosti, sebe i moje porodice da prestanete da lažete na tu temu“, rekao je Mali novinarima i negirao da ima dokaza da je bio vlasnik 24 stana u Bugarskoj.

On je novinarima nekoliko puta poručio da lažu.

Komentari

Vaš komentar