Manojlović: Apsolutno moguće smeniti vlast u Srbiji, prva lekcija iz Crne Gore

Vesti 10. apr 202308:25 12 komentara
Savo Manojlović
N1

Lider pokreta "Kreni promeni" Savo Manojlović izjavio je da je "apsolutno" moguće smeniti vlast u Srbiji i da je "prva lekcija iz Crne Gore da samo ujedinjeni i levi i desni mogu da naprave promenu".

„Ujedinjeni može značiti u više kolona, ali na kraju puta se moraju sresti. Svi napadi i svađe u opoziciji koriste režimu. Isto najave kako će neko sam pobediti i onda bez ostatka opozicije formirati vlast, nisu moguće. Brojke su jasne“, rekao je Manojlović za list Nova, ukazujući na primer sa crnogorskih predsedničkih izbora.

Prema njegovim rečima, „pravna država se raspala, nalazimo se na sklepanom splavu i do obale možemo stići samo ako veslamo zajedno“.

„Ako opozicija želi promene do nje može stići samo zajedno. Ako želi…“, rekao je Manojlović.

Na pitanje da li se njegovo ima može naći na nekoj od izbornih lista, rekao je da „voli da povodom konkretnih stvari nađe tim stručnjaka koji će smisliti konkretno rešenje“.

„Volim da se ljudima iz ‘Kreni promeni’ smislim strategiju kako da do toga dođe i da vidimo kako će sve te promene dovesti u jednom momentu do šire i konkretne promene u društvu“, dodao je Manojlović.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare