Marton: Oca na litije protiv Prajda, a sina na neustavnu proslavu u BiH

Vesti 11. jan 202314:18 5 komentara
istočno sarajevo dan rs
Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da niko ne zna da vam kaže u čemu je problem sa odlaskom njegovog sina Danila Vučića na proslavu Dana Republike Srpske. "Problem je u tome što slanjem najbližih članova porodice dajete podršku događaju, a šaljete njih jer Vi nemate hrabrosti da jasno kažete svoj stav", odgovorio mu je portparol LSV-a Aleksandar Marton na Tviteru.

Marton je dodao i kako je Vučić poslao „oca na litije protiv prajda, a sina na neustavnu proslavu u Bosni i Hercegovini“.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, komentarišući posetu svog sina proslavi Dana Republike Srpske, da su neki mediji objavili poverljive podatke iz dopisa o poseti – „brojeve telefona i kad ko izlazi iz zemlje“, a da je reč o „tipskom papiru“, koji nije sporan.

POVEZANE VESTI:

„Niko ne zna da vam kaže u čemu je bio problem sa dopisom ili sa putovanjem. A ja moram da razmišljam o tome da imam dvoje odrasle dece, naravno da ću da se grizem i jedem, i naravno da mi to teško pada, a neki računaju da će time da me slome… A ja ću narodu da pokazujem kakvi ste bedni lažovi“, poručio je Vučić.

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je ranije istog dana da sin predsednika Srbije Danilo Vučić nije bio u državnoj delegaciji koja je prisustvovala obeležavanju Dana Republike Srpske, ali da to nije sprečilo „tajkunske medije da nastave kampanju brutalnih laži i uvreda“.

Danilo nije bio u državnoj delegaciji, otišao je samoinicijativno, i nije prva, već osma godina da ide u RS i predsednik je rekao da je ponosan na Danila što ga je vaspitavao u tom duhu da voli RS i da se iz godine u godinu oseća da želi da bude tamo na taj veliki i važan datum sa RS i srpski narod“, rekla je Brnabić za TV Pink, navodeći da je ambasada Srbije u BiH najavila posetu jer je Danilo štićeno lice.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare