Mediji: Bujanovački naprednjaci izglasali nepoverenje Stefanoviću

Vesti 16. maj 202116:46 > 16:53 46 komentara
NEBOJSA STEFANOVIC
Tanjug/Sava Radovanović

Glasovima većine članova, Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Bujanovcu izglasao je nepoverenje članu Predsedništva SNS Nebojši Stefanoviću i aktuelnom vojnom ministru, potvrdio je za Bujanovačke šef lokalnih naprednjaka Nenad Mitrović, prenose Južne vesti.

Dok se glasanja u lokalnim odborima održavaju u tajnosti, a funkcioneri naprednjaka sa juga zemlje ne potvrđuju da li se i kako glasalo, Mitrović je prvi funkcioner SNS koji je potvrdio da je Stefanović tema sastanka lokalnih odbora i povereništva, prenose Južne vesti.

Južne vesti navode da Mitrović nije odgovarao na pozive i poruke njihovih novinara, međutim kako je rekao za Bujanovačke, odbor je glasao na osnovu inicijative mesnih odbora, koji su tražili da se glasa o poverenju ministru odbrane i funkcioneru SNS.

Povezane vesti

„Vodili smo se činjenicom da je Stefanović, dok je bio ministar policije, najodgovorniji za prisluškivanje predsednika države. A ako je mogao da prisluškuje Vučića, šta da onda očekuju obični građani“, rekao je Mitrović.

Prema njegovim rečima, 24 prisutna člana odbora od ukupno 26 glasala su za smenu. On za ovaj medij nije govorio da li se, poput glasanja u niškom odboru, glasalo i za smenu ministra zdravlja Zlatibora Lončara, navode Južne vesti.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare