Mediji u BiH: U Beogradu ubijen brat potpredsednika Vlade Federacije BiH

Vesti 27. maj 202408:23 > 08:54 12 komentara

U beogradskom naselju Karaburma u nedelju je mladić (22), usled svađe, uboden nožem. Povređeni je, potom, prebačen u Urgentni centar. N1 Sarajevo je dobio nezvaničnu potvrdu od izvora bliskih porodici Mijatović da je reč o mlađem bratu potpredsednika Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i federalnog ministra za razvoj, preduzetništvo i trgovinu Vojina Mijatovića.

Reporter N1 sa Karaburme javlja da ni jutros nema zvaničnih informacija o ovom slučaju.

Beogradski mediji objavili su juče da je u incidentu koji se dogodio u Ulici vojvode Micka Krstića na Karaburmi povređen 22-godišnji mladić.

Napadač na njega priveden, navode mediji nezvanično, a mladić koji je povređen prebačen je u Urgentni centar.

Međutim, bosansko-hercegovački portali sinoć kasno objavili su da je mladić (22) podlegao povredama, a da je u stvari reč o bratu ministra u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine Vojina Mijatovića.

Takođe, navodi se i da se tom prilikom ministar Mijatović uputio ka Beogradu.

Prema istim nezvaničnim saznanjima, Mijatovićev brat je, kako navode mediji, stradao ispred ugostiteljskog objekta jer je pokušao da odbrani drugu mušku osobu od napadača.

Kada je reč o toj drugoj muškoj osobi, postoje takođe oprečene informacije u medijima, dok jedni navode da je reč o sinu Mijatovićevog brata, drugi mediji navode da je reč o dečaku iz komšiluka.

Inače, ovo je još jedan u nizu napada nožem u Beogradu u poslednje vreme. Od početka godine je registrovano više napada hladnim oružjem, a u tim incidentima preminulo je od posledica napada više desetina osoba.

N1 se povodom ovog slučaja obratio MUP-u Srbije ali nikakvu zvaničnu informaciju još nismo dobili.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare