Megafon Sime Spasića i kokoška u Pančevu – da tvrdnje opozicije ostanu nečujne

Vesti 10. feb 202119:24 > 20:2312 komentara

Marinika Tepić javno poziva Tužilaštvo da ispita ulogu svih saučesnika i pomoćnika klana Veljka Belivuka, ali i njegovih, kako kaže, ktitora i mecena. Veruje da bi pre svih trebalo da bude ispitan predsednik Srbije, jer ni dan pošto su je aktivisti SNS-a verbalno napali i gađali kokoškom, ne odustaje od tvrdnji da ima dokaze da je Aleksandar Vučić bio u direktnoj sprezi s kriminalnim klanom Belivuka. Tačne ili netačne tvrdnje opozicinara ostaju nečujne, a preteča kokoške je čuveni megafon Sime Spasića.

Juče je u Pančevu perje letelo i bukvalno. Zato danas na bezbednom, gde nema ni živine ni SNS aktivista, Marinika Tepić nastavlja gde je stala. Tvrdi da je sadašnji gradonačelnik Pančeva, naprednjak Aleksandar Stevanović, u JKP Higijena Pančevo zaposlio, i to za stalno, čak dva člana Belivukovog klana, Vladimira Greka i Filipa Ivanovskog.

Povezane vesti:

„Znači do pre pet dana su bili bratija, a sada robija, kada su se otrgli kontroli vrhovnom kumu“, kaže potpredsednica SSP Marinika Tepić.

Vrhovnim kumom zove Vučića, još jednom pokazuje slike onih koji su ga obezbeđivali, onih koji su na njegovoj inauguraciji davilli novinare i onih koji su članovi Belivukovog klana. Nevolja je što su na svim tim slikama isti ljudi.

„Pitanje je zašto je Aleksandar Vučić sve ove godine ćutao? I ne samo ćutao, nego pomagao ovaj Belivukov klan. Zašto je Vučić ćutao? Nije se znalo da postoje snimci? Pa mi smo imali festival dokumentarnog filma na PInku pre neki dan, gde jasno zaključujete da je došlo do likvidacije određenih lica. Pa koliko je ljudi moglo da bude u životu i da bude spaseno da Vučić nije ćutao? I da nisu skrivani ti snimci. A sada su odjednom izbili na površinu. Sada kada je Vulin došao pa izvlači Stefanovićeve sakrivene snimke, treba da čekamo ko će sledeći da postane ministar policije da bi izvlačio snimke koje Vulin sada sakriva. Budite sigurni da i Vulin sada sakriva ono što mu ne odgovara“, kaže Tepić.

Marinika Tepić pokazuje kriminalce
Izvor: N1

Tačne ili netačne tvrdnje Marinike Tepić ostale su nečujne. Jer vest je postala kokoška kojom su je gađali.

„Prema svecu i tropar, kakav je performans takva je i ciljna grupa i ja mislim da oni kod svoje populacije dobijaju na tome“, smatra medijski konsultant Igor Avžner.

Kokoška je tako postala unapređena verzija megafona Sime Spasića, koji se, bez greške, nađe na javnom prostoru gde i opozionari.

„Svaki opozicioni političar, ako želi da se javnog prostora obrati javnosti, treba da strepi da li će Vučić poslati svoje jurišnike, batinaše, vikare, zviždače da ga ometaju, da ga fizički ugroze, da ga gađaju koje čime“, poručuje Tepić.

„Linija između verbalnog i fizičkog nasilja polako počinje da bledi, ako ne i nestaje“, dodaje Avžner.

Vlast pali nove vatre, kaže naš sagovornik, da bi ugasila onu koja joj gori pod nogama.

„Nije ima lako, verujte“, kaže Avžner.

Nije lako ni damama u Vladi, iako ih nikad nije bilo više, sve zajedno dobro su oćutale kokošku na Mariniku.

„Ni Ana, ni Gordana, ni sve dame iz izvršne vlasti nisu našle za shodno da se oglase, ali to vam je isto dokaz da one znaju da Vučić stoji iza cele ove organizacije, zato ne smeju da pisnu. I one isto znaju da je on do grla umešan u jačanje klana Belivuka, i zato niko ne sme da pisne“, smatra Marinika Tepić.

Komentari

Vaš komentar