Mihailović: Članovi POKS-a koji su prešli u SNS su bivši, a ne sadašnji

Vesti 29. mar 202315:57 34 komentara
Koalicija NADA/arhiva

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) ocenio je da je današnje predstavljanje bivših članova POKS kao novih članova Srpske napredne stranke (SNS), "potvrda da je vlast inscenirala" prošlogodišnji raskol u tom pokretu.

Predsednik POKS Vojislav Mihailović ocenio je da se „u panici od gubitka poverenja građana posle prihvatanja sramnog francusko-nemačkog plana“, SNS služi neistinima i da za bivše članove POKS koji su prešli u SNS, tvrdi da su sadašnji.

„Pomenuti Dragan Đorđević nikad nije bio član Predsedništva POKS, a član stranke nije već više od godinu dana, o čemu posedujemo urednu dokumentaciju. Vesna Savović nije poslanica POKS, nego samostalna poslanica od konstituisanja Skupštine Srbije i nikada nije pripadala našem poslaničkom klubu“, naveo je Mihailović, preneo je POKS.

Ranije danas predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić predstavio je osmoro nekadašnjih članova frakcije POKS koju je predvodio Žika Gojković, kao nove članove SNS.

Među njima su, po Glišićevim rečima, poslanica Vesna Savović, izabrana sa liste Patriotski blok, član Predsedništva frakcije POKS Dragan Đorđević i šest poverenika iz niških opština.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare