Mihajlović: O projektu „Jadar“ odlučiće studije, opozicija da ne širi laži

Vesti 02. jun 202116:1438 komentara
ZORANA MIHAJLOVIC
Izvor: Tanjug/Kabinet potpredsednice Vlade Srbije/Zoran Petrović

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da će se o projektu "Jadar" odlučivati na osnovu studija i analiza, a ne na osnovu izjava političara koji se koriste lažima, manipulacijama i izazivanjem straha kod građana.

„Možda vi verujete da će vaše laži postati istina ako ih dovoljno puta ponovite, ali uveravam vas da neće“, rekla je Mihajlović povodom skupa opozicionih stranaka ispred Predsedništva Srbije, piše u saopštenju.

Ona je rekla da predstavnici ovih stranaka govore kako je potpisan ugovor i da će ga oni poništiti, a da nikakav ugovor uopšte nije potpisan.

„Govorite kako će čitavi delovi Srbije biti uništeni, kako u njima neće moći da se živi, a da za to nemate nikakve dokaze, jer se studije uticaja na životnu sredinu još rade. Iz svega što govorite jasno je da samo napadate projekat o kom ne znate gotovo ništa i da širenjem neistina i izazivanjem straha kod građana pokušavate da ostvarite političku korist“, navela je Mihajlović.

Ona je dodala da nije prvi put da stranke Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića napadaju neki projekat, jer su,, kako je navela, tako napadali i svaki novi auto-put koji je počinjao da se gradi.

„Vaše je pravo da vam politika bude protivljenje razvoju, investicijama, novim projektima i uopšte, protivljenje budućnosti Srbije koja će biti drugačija od vremena kad ste vi vladali, a koje građani Srbije ne pamte po dobru. Jasno je da se i danas borite samo za svoje interese, a ne za interese građana i zato nećemo dozvoliti da širite laži i izazivate strah kod ljudi“, rekla je Mihajlović.

Komentari

Vaš komentar