Miketić: Izbor Čučkovića poniženje za sve Beograđane, pogotovu Obrenovčane

Vesti 03. jul 202215:47 17 komentara
Vesna Lalić/Nova.rs

Izbor Miroslava Čučkovića za gradskog menadžera je poniženje za sve Beograđane, a pogotovo Obrenovčane, koji se još sećaju posledica poplava sa katastrofalnim epilogom prouzrokovan nemarom i nesposobnošću obrenovačke uprave, ocenio je Đorđe Miketić iz Ekološkog ustanka.

Povezane vesti

On je istakao da izbor ovog destruktivnog „menadžera“ nije slučajan.

„Novoj upravi Beograda Čučković je potreban baš zvog svojih kvaliteta ‘problematičnog cirkuzanta'“, naveo je Miketić u saopštenju Ekološkog ustanka.

On je ocenio da „Šapićevom timu treba jedan estradni lik da bi privukao što veću pažnju građana, medija i aktivista kako bi novom gradonačelniku omogućio mirnu legalizaciju pljačke prethode gradske uprave i brojne nove megalomanske projekte koji su u planu preko novog GUP“.

„Ideja je da Čučković odigra ulogu šarene lotpice u velikoj šibicarskoj prevari, u kojoj će nam iza leđa redom otimati novce, parkove, obale, kulturne spomenike, pa čak i pijaću vodu sa makiškog vodoizvorišta, dok će redom legalizovati poslove braće Stajić, Milenijum tima, mahnitih neimara Stankovića, Grujića, Stojčića i mnogih drugih bliskih ovom režimu“, rekao je Miketić.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare