Miketić: Krivična prijava protiv Vučićevog kumića koji je divljao lamborginijem

Vesti 28. mar 202312:38 25 komentara
printscreen/Twitter/fascinantno

Narodni poslanik iz stranke "Zajedno" Đorđe Miketić izjavio je da su "pošto policija ne sme", oni podneli "krivičnu prijavu protiv kumića, Uroša Panića, za nasilničku vožnju, jer njegovo divljanje hitno mora prestati".

U saopštenju, Miketić navodi da je policija ponovo ponižena i da joj je „naređeno da Uroša Panića, sina Petra Panića, Vučićevog kuma, ne smeju hapsiti za nasilničku vožnju kojom se hvali na svom profilu na društvenim mrežama“.

Povezane vesti

„Vidimo Uroša, kumića, kako se vrti u krug na glavnoj raskrsnici, vozi trotoarom, saobraćjnim znakom ‘STOP’ zaustavlja saobraćaj i autobus van stanice, proziva javno policiju da ne mogu da ga stignu i slično divljaštvo. Ne samo da je Uroš – kumić ponizio našu policiju u svojim videima za kontinuirano delo nasilničke vožnje i direktno podsmevanje policiji, već se i MUP na zvaničnom nalogu pohvalio fotografijom kojom je uhapsio auto. Dragi građani Srbije, uhapšen je auto, ali ne i vozač za volanom“, naveo je Miketić u saopštenju.

On je dodao da ovo znači ruganje pravdi i zakonu, brutalno ruganje svim građanima Srbije koji poštuju zakon, „dok kumići i kumovi, sinovi tajkuna i direktori preduzeća divljaju po našim ulicama, pijani izazivaju nesreće, gaze ljude na pešačkim prelazima i naplatnim rampama i prolaze bez ikakve kazne“.

„Pošto policija ne sme, mi smo podneli krivičnu prijavu protiv kumića, Uroša Panića, za nasilničku vožnju, jer njegovo divljanje hitno mora prestati i mora odgovarati po zakonu kao i svi drugi građani. A, takođe veoma bitno pitanje se nameće, kako je moguće da ovaj mladi nasilnik na drumu vozi auto za koji treba raditi 45 godina po prosečnoj plati u Srbiji. To je pitanje za tužilaštvo i ispitivanje porekla novca“, naveo je Miketić.

Poručio je da ne smemo zaboraviti ni drugog Vučićevog kuma, Nikola Petrovića koji je nedavno slupao svoj „meklaren“.

„Opet smo videli fotografije automobila, dok toksikološku analizu na alkohol i drogu nismo videli, jer očito policija krije tragove i ovog slučaja. Pozivam policiju da radi po zakonu ili će biti saučesnik u kontinuiranom kršenju zakona i ugrožavanju bezbednosti (neprivilegovanih) građana“, zaključio je Miketić.

Naime, saobraćalna policija oduzela je automobil marke lamborgini, a za N1 je potvrđeno da je to automobil Uroša Panića, koji je bahato vozio i sve to snimio i objavio na društvenim mrežama. Uroš Panić je, inače, sin Petra Panića, kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Komentari (25)

Vidi sve komentare