Mila Popović: SNS se ne raduje izborima jer su u Beogradu izgubili dva puta

Vesti 25. feb 202416:28 11 komentara
Nova.rs/Vesna Lalić

Poslanica i predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović danas je povodom izjave premijerke Ane Brnabić da se opozicija ne raduje izborima, izjavila da je Srpska napredna stranka (SNS) ta koja se ne raduje izborima jer su u Beogradu izgubili i to dva puta.

„Srpska napredna stranka je ta koja se ne raduje izborima i to fer i poštenim jer su i uz svu krađu na izborima u Beogradu izgubili i to dva puta, a sada ni Skupštinu ne mogu da konstituišu“, rekla je Popović.

Ona je dodala da se SNS, uz to što se izborima ne raduje, plaši Beograđana pa zato dovodi ljude iz Sokolca, Višegrada, Lopara, Bijeljine i drugih gradova Republike Srpske.

„Upravo ta kontrola na izborima u Srbiji ‘kao nikad do sad’, kako tvrdi Ana Brnabić, i ustanovila je da se desila izborna krađa“, istakla je Popović.

Navodeći da i SNS zna da iako svaki put sve više kradu dobiju sve manje glasova, Popović je dodala da im zato i dolaze aktivisti iz Zrenjanina u Beograd da rade kampanju, jer niko više ne želi da se identifikuje sa politikom SNS u Beogradu.

„Jasno je da se izborima ne raduju aktivisti SNS koji ucenjeni za radna mesta moraju da putuju na desetine kilometara u Beograd da bi SNS mogao da organizuje kampanju od vrata do vrata“, kazala je Popović.

Ona je poručila da se SSP raduje i misiji koja će utvrditi ko je odgovoran za izbornu krađu i preporukama koje će dati, a koje će vlast morati da primeni, kao i da se raduje fer i slobodnim izborima na kojima će napokon vratiti Beograd ljudima koji u njemu žive.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare