Miletići ipak neće morati da plaćaju kablovsku za kuću koja je izgorela

Vesti 28. jan 202322:505 komentara
izgorela kuca Rekovac
N1/Milan Nikić

Porodica Miletić, poreklom iz Zvečana na Kosovu, pre mesec dana je u požaru izgubila kuću u Rekovcu. Iako bez krova nad glavom, nastavili su da im stižu računi za kablovsku televiziju. Međutim, posle emitovanja njihove priče na N1 ova porodica sa petoro dece ima jednu muku manje - neće biti dugovanja za kablovsku televiziju koju nemaju.

Pročitajte još:

Kuća u Rekovcu zapalila se 29. decembra 2022. godine u četiri sata ujutru, a otac Boban uspeo je da evakuiše petoricu dečaka, od 18 meseci do sedam godina, suprugu Milicu i dedu Miroslava. Pošto je rekovačka policija odbila da im izda potvrdu da je kuća izgorela, bili su primorani da i dalje plaćaju kablovsku televiziju za spaljenu kuću.

Pošto je N1 izvestio o ovoj porodici, ubrzo su im se javili iz Telekomove filijale u Jagodini i poručili da kablovsku ne moraju da da plaćaju dok se ne srede, a posle mogu da biraju da li će je zadržati ili ne.

Porodica Miletić trenutno se nalazi u privremenom privremenom smeštaju, a uzrok požara i dalje ne znaju pošto Regionalni forenzički centar MUP-a Srbije u Nišu još nije dostavio nalaze nadležnom javnom tužilaštvu.

Komentari

Vaš komentar