Milićević: Jedan deo opozicije priziva nasilničko ponašanje, imaćemo fer izbore

Vesti 26. avg 202121:40 11 komentara
N1

Predsednik polsaničke grupe Socijalističke partije Srbije, Đorđe Milićević, izjavio je da "već mesecima unazad jedan deo opozicije usled nedostatka programa, ideja, političkog uticaja priziva nasilničko i siledžijsko ponašanje" i poručio da se demokratija ostvaruje na izborima i samo izbori mogu promeniti političku sliku Srbije.

Svakako da ćemo imati fer i demokratske izbore, zbog toga se međustranački dijalog koji obuhvata i izborne uslove vodi na dva koloseka. Cilj je da se saslušaju sugestije i predlozi svih političkih partija bilo uz posredovanje evroparlamentaraca ili bez njih. Očigledno je da jedan deo opozicije nema svoje predloge, i njihov osnovni cilj je da bez izbora dođu na vlast, istakao je Milićević u saopštenju.

Jer, ako se vlast ne plaši izbora, odakle onda tolika nervoza kod jednog dela opozicije. Ako neko misli da rezultat razgovora o izbornim uslovima trebala da bude nekakva prelazna Vlada, koja će zameniti aktuelnu Vladu i Skupštinu, bez izbora, onda taj u razgovorima ne treba ni da učestvuje, ocenio je on i dodao da je je političkoj sceni Srbije dosta pretnji revanšizmom, lustracijom i ulicom.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare