Milivojević: Nadmena bahatost Vučića prema novinaru N1 zaslužuje osudu

Vesti 10. sep 202113:1832 komentara
Izvor: N1

Nadmena bahatost koju je demonstrirao predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić na vanrednoj konferenciji za novinare prema novinaru N1 Filipu Lukiću zaslužuje osudu od svih novinara i svih aktera na političkoj sceni Srbije, ocenio je funkcioner Demokratske stranke Srđan Milivojević.

Takav neprimeren nastup, gde se na pitanje ne odgovara snagom argumenata, već snagom nagomilane bahatosti i primitivizma, prilikom čega se koferencije za novinare koriste za obračun sa opozicijom i vređanje novinara koji nisu po volji režima, najbolji su dokaz da oni koji nisu u stanju da vladaju sobom ne mogu da vladaju i Srbijom, ukazao je Milivojević.

Filip Lukić je, demonstriranom lekcijom o novinarskoj i ljudskoj hrabrosti, smatra Milivojević, građanima Srbije pružio još jednu priliku da vide da je svu vlast u Srbiji prigrabio jedan labilan pojedinac.

Milivojević je „savetovao“ Vučiću da se navikava na pitanja koja mu nisu po volji, „jer će mu tužilac za organizovani kriminal uskoro postavljati mnogo nezgodnija pitanja“, dodaje se u saopštenju DS.

Komentari

Vaš komentar