Miloš Jovanović kaže da će u Skupštini podržati dobre predloge vlasti

Vesti 04. avg 202208:4221 komentara
Miloš Jovanović
Tanjug / Rade Prelić

Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je da ne vidi razlog da ne podrži nešto u Skupštini što smatra da je dobro za zemlju, navodeći da "ne razume taj stav da se unapred sve odbija".

„Ja se bavim politikom zbog politike i ideja koje imam, a ne zato što volim ili mrzim Vučića, pa onda, recimo, neću da glasam za vraćanje vojnog roka. Takav način razmišljanja za mene predstavlja čistu besmislicu“, rekao je Jovanović za list Nova.

Pročitajte još:

Komentarišući govor Vladete Jankovića, kao predsedavajućeg Skupštine, Jovanović je naveo da je sve što je Janković rekao „tačno i, izuzev nekoliko nijansi, bi sve izrečeno i sam potpisao“.

„Mislim, međutim, da nije bilo ni vreme ni mesto za tako nešto i da je funkcija predsedavajućeg time zlouptrebljena. U tom smislu mi se govor nije svideo kao što mi se nije svidela ni reakcija vladajuće većine, koja je počela da dobacuje i lupa šakama o sto“, navao je Jovanović.

On je za predsednika Skupštine Vladimira Orlića rekao da mu „lično deluje prestrogo i relativno hladno“.

„Ne pamtim da sam tog čoveka video sa osmehom na licu. A čini mi se da osoba koja predsedava Skupštinom mora da ima i tu vrstu socijalne inteligencije, da oseti ljude, da zna kada treba da opusti atmosferu među njima“, rekao je Jovanović.

Komentari

Vaš komentar