Milovanović: Otvoreno pridruživanje Yettela kampanji protiv SBB-a zabrinjavajuće

Vesti 11. nov 202216:39 43 komentara
Yettel znak
Shutterstock

"Otvoreno pridruživanje Yettela siledžijskoj kampanji MTS-a protiv SBB-a postaje zabrinjavajuće", kaže Aleksandar Milovanović, član Glavnog odbora Narodne stranke. Kako je rekao, svrstavanje Yettela na stranu Telekoma Srbije "budi sumnju kod korisnika da se lični podaci mogu zloupotrebiti".

POVEZANE VESTI

„Očigledno je da je glavni cilj Aleksandra Vučića da kroz ‘modus operandi’ menadžmenta MtS-a da građanima Srbije stavi ružičaste naočare i onemogući nepristrasno i objektivno informisanje“, kazao je Milovanović za N1.

Dodao je da „svrstavanje Yettela na stranu siledžije, budi sumnju kod korisnika da se lični podaci istih mogu zloupotrebiti“.

„Građani Srbije su kroz istoriju pokazali da ne vole nametnuta rešenja. Aleksandar Vučić je više puta zloupotrebio svoju funkciju javno pozivajući građane da pređu na Supernovu. Ovo vise nije pitanje programa i cene usluga, ovo je ozbiljan pokušaj kontrole procesa i ukidanja alatki kojima bi se onemogućio svaki oblik kritike ka režimu“, naglasio je Milovanović.

Kako je N1 ranije saznao, Telekomu se u pokušaju preuzimanja korisnika SBB-a priključio još jedan distributer digitalne televizije – Yettel, koji posredstvom kontakt centra Venditel, građanima nudi povoljnu pretplatu i preuzimanje troškova raskida ugovora.

Građanima ovih dana zvone telefoni – a operateri na liniji SBB-ovim korisnicima predlažu raskid ugovora.

Iz Yettela su za N1 potvrdili da kompanija posredstvom kol centra građanima nudi paket interneta, televizije i fiksne telefonije. Navode da sve aktivnosti obavljaju u skladu sa važećim propisima.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare