Mladić i devojka poginuli na Kopaoniku, motornim sankama sleteli sa staze

Vesti 19. mar 202311:56 72 komentara
N1

Mladić i devojka poginuli su prošle noći na Kopaoniku kada su vozeći motorne sanke sleteli u uvalu i prevrnuli se. Nastradale su pronašli spasioci Gorse službe spasavanja, prenose mediji.

Nesreća se dogodila oko jedan sat posle ponoći u blizini Karaman Grebena. Prema nezvaničnim saznanjima, grupa mladih upoznala se u kafiću, odakle su usred noći krenuli u vožnju motornim sankama,

„Dva momka su se u jednom kafiću na Kopaoniku upoznali sa devojkama koje su upitale da li neko može da ih poveze. Momci su se ponudili i onda su u toku noći otišli da se provozaju motornim sankama. Po dvoje na dvoje sanki. Momak iz Aleksandrovca V. D. i devojka R. I. iz Novog Sada su poginuli kada su sleteli s puta“, rekao je izvor za Nova.rs.

Oni su motornim sankama udarili u drvo, a pronašli su ih spasioci Gorske službe spasavanja.

„Spasioci su bili van radnog vremena i van radnog vremena staza, slučajno su se našli na licu mesta. Zatekli su ih bez znakova života. Odmah su počeli reanimaciju i zvali kolege koji su u smeni. Kada su oni stigli prevezli su dvoje pronađenih mladih lica sankama i tabačem uz podršku Skijališta Srbije u trauma centar, ali nije im bilo spasa“, saopštili su iz Gorske službe.

„Davali su znake života, pokušana je reanimacija, ali nisu uspeli da ih spasu“, rekao je sagovornik Nove.rs.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare