Mladić propao kroz ventilacioni otvor tržnog centra

Vesti 03. dec 202212:522 komentara
Izvor: N1 (arhiva)

Dvadesetpetogodišnji Nišlija teško je povređen noćas kada je propao kroz ventilacioni otvor tržnog centra „Podzemni prolaz“ u Obrenovićevoj ulici.

Kako saznaje nova.rs, do nesreće je došlo oko 2.45 sati kada se mladić iz još neutvrđenog razloga popeo na stakleni deo ventilacionog otvora koji je popustio pod njegovom težinom usled čega je pao na beton sa visine od oko četiri metra.

Dvadesetpetogodišnjak je zbrinut u niškom Univerzitetskom kliničkom centru gde je ustanovljeno da je prilikom pada zadobio prelom ruke. O ovom događaju obaveštena je policija, ustanovljeno je da povređivanje nije nastupilo kao posledica krivičnog dela.

Gotovo istovetna nesreća, piše nova.rs, dogodila se 2012. godine kada je kroz ventilacioni otvor tržnog centra koji se proteže celom dužinom Obrenovićeve ulice, koji je inače pešačka zona, propala šestogodišnja devojčica. Ona je tada zadobila teške povrede glave pa je borba za njen život trajala nekoliko dana, ali se na sreću oporavila.

Još tragičniji incident dogodio se 2006. godine kada je tridesetjednogodišnji mladić iz okoline Merošine poginuo tokom  koncerta Svetlane Ražnatović. On se popeo na nadstrešnicu od pleksiglasa nad „Podzemnim prolazom“ kako bi bolje video popularnu pevačicu ali je ona pukla, pa je mladić prilikom pada zadobio povrede glave od kojih je preminuo na licu mesta, navodi Nova.rs.

Komentari

Vaš komentar