Movsesijan pozvao deo opozicije na sastanak o zajedničkom nastupu na izborima

Vesti 25. jan 202221:494 komentara
aris movsesijan
Izvor: N1

"Poslednji je trenutak da opozicija sedne za jedan sto i dogovori nastup na predstojećim predsedničkim, parlamentarnim i lokalnim izborima. Bez dijaloga je nemoguće biti na jednoj strani i nemoguće je koordinisati nastup i kontrolu izbora", izjavio je predsednik Nove stranke Aris Movsesijan i pozvao deo opozicije na sastanak.

POVEZANE VESTI

„Razumem da su u bližoj ili daljoj prošlosti postojala razmimoilaženja u politikama, različitom konceptu, kao što sam i svedok tome da postoje određeni problemi u ličnim odnosima lidera opozicije. Vreme je da sve to stavimo iza sebe i otvorimo karte jedni pred drugima. Naš politički protivnik je zajednički: režim Aleksandra Vučića. Zbog svega navedenog, predlažem sastanak predsednika opozicionih stranka u najkraćem mogućem roku“, naveo je Movsesijan, a saopštila Nova stranka.

Kako je rekao, ne želi da prejudicira domaćina i mesto okupljanja, ali je pozvao sve da se izjasne da li žele da učestvuju ili budu organizatori tog sastanka.

„Nova stranka je otvorena za to da organizuje ovaj sastanak. Molim vas da odgovore pošaljete u roku od 48 sati da bismo usaglasili stavove i dogovorili mesto i termin eventualnog sastanka“, naveo je Movsesijan.

Kako je naveo, poziv je poslat na adrese SSP-a, DS-a, Narodne stranke, SDS-a, ZZS-a i Ne davimo Beograd.

Kako N1 saznaje, poziv su za sada prihvatili SDS, Ne davimo Beograd i Zajedno za Srbiju.

Komentari

Vaš komentar