MTS postavio štandove i u holu opština Novi Beograd i Zemun

Vesti 02. nov 202213:24 > 13:36 40 komentara
Čitalac N1

MTS nastavlja da postavlja štandove ispred SBB poslovnica. Međutim, čitaoci N1 javljaju da je promotivni set danas postavljen i u holu Opštine Novi Beograd, kao i u Opštini Zemun.

Telekom Srbija vodi kampanju protiv SBB-a nudeći novim korisnicima posebne pogodnosti, ali – samo ako su prethodno imali ugovor sa SBB. Čitaoci nam javljaju da su štandovi sada postavljeni i u holu opština Novi Beograd i Zemun. Na štandovima je vidljiva i poruka: „Raskid sa SBB-om? Moguće je“.

Prema saznanjima N1, u toku prethodnog dana podneto je nekoliko desetina prijava Komunalnoj miliciji zbog postavljanja štandova i pritisaka. Međutim, reakcije nadležnih u utorak – nije bilo.

U ponedeljak su, posle naloga Komunalne milicije, radnici Telekoma uklonili štand koji je bio postavljen ispred poslovnice SBB-a na Banovom brdu u Beogradu. Komunalna milicija na teren je izašla posle prijave zaposlenih u SBB, ali i pojedinih građana.

Čitalac N1

Zaposleni i građani i u utorak su podnosili prijave protiv Telekoma zbog pritisaka, većina prijava bila je putem mejla, a kako za N1 javljaju nezadovoljni građani, telefonske pozive su im čak i prekidali.

Bez obzira na to, reakcije nadležnih su izostale.

Kompanija SBB saopštila je ranije da je kompanija Telekom Srbija pokazala „po ko zna koji put da za njih ne važi poslovni moral, da postupaju suprotno pravilima fer konkurencije i poštene tržišne utakmice, zbog čega će kompanija SBB preduzeti pravne korake i tužiti ovu državnu kompaniju“.