MTS uvodi svoj kabl u zgradu na Miljakovcu na osnovu lažnih potpisa stanara

Vesti 26. jul 202210:36 47 komentara

Stanari zgrade na Miljakovcu 2 u Beogradu žale se kako već drugi put nelegalno pokušavaju da im u zgradu uvedu MTS kabl, na osnovu lažnih potpisa stanara zgrade. Prvi put je MTS to pokušao u oktobru prošle godine, kada su isto došli sa lažnim potpisima, ali sada su uspeli i uvode svoj kabl u zgradu. Jedan od stanara Mirko Kuruzović za N1 kaže da nije problem uvođenje MTS kabla, "niko nije protiv toga, svako ima izbor da li će da se priključi ili ne, problem je što su došli nelegalno, imaju spisak stanara sa lažnim imenima i potpisima, vređa me što je neko potpisao Kuruzović Dragicu, mi je nemamo, pokojna majka se zvala Nadežda", kaže revoltirano Kuruzović.

Dodaje da je MTS iskoristio priliku što je dosta stanara na odmoru, a oni što su tu, pre podne su na poslu.

Kuruzović kaže da u zgradi imaju SBB operatora.

„I ja sam imao MTS pre dve godine, preko telefonskog kabla, nemam nikakav problem sa MTS, ali neka to rade po zakonu“, upozorava on.

Navodi i da je problem sa upravnikom zgrade.

„On je nama stanarima dao otkaz, neće više da radi, ali morao bi da se odjavi u opštini, ja sam zvao da bi dobili prinudnog upravnika, dok se on ne odjavi mi ne možemo ništa da radimo“, kaže on.

Kaže da je juče zvao i policiju i komunalnu policiju.

„Policija mi je rekla da to nije njihov problem, ja sam im rekao da imamo problem falsifikovanih potpisa i da treba da nas zaštite, rekli su mi da prijavim opštinskom sudu, ja sam ih molio da izađu na teren, da naprave zapisnik, znači, odbili su me i rekli da zovem komunalce, koji su rekli da nisu nadležni i rekli mi da zovem komunalnu inspekciju, a tamo se niko ne javlja“, priča Kuruzović.

U međuvremenu je stigla i komunalna inspekcija, ali se ne zna zašto, jer reporterka N1 nije uspela da razgovara sa njima.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare