MUP: Policija rasvetlila pokušaj ubistva na Paliluli

Vesti 22. jul 202215:191 komentar
MUP

Policajci na Paliluli rasvetlili su pokušaj ubistva od 6. maja ove godine, zaplenili drogu i oružje i uhapsili tri osobe, saopšteilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Pročitajte još:

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, policija je uhapsila M. K. (24), koji je, kako se sumnja, 6. maja ove godine, u Ulici Slobodana Jovanovića, nakon kraće svađe, pesnicom zadao više udaraca po glavi i telu oštećenom muškarcu, a potom ga oštrim predmetom ubo u leđa, teško ga povredivši, navodi se u saopštenju.

U drugoj akciji, policijski službenici uhapsili su A. K. (33), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet eksplozivnih materija.

Pretresom stana koji koristi osumnjičeni A. K., policija je pronašla oko 60 grama heroina, oko 300 grama smese koja se koristi za uvećanje mase narkotika, opremu za pripremu i pakovanje droge, pištolj, šest metaka, dva mobilna telefona i novac, navode u MUP-u.

U nastavku akcije, policija je u Ulici Grge Andrijanovića zaustavila I. K. (25), kod koga je pronađen 71 gram amfetamina. On je uhapšen zbog sumnje da izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Trojici osumnjičenih određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega su, uz krivične prijave, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Komentari

Vaš komentar