MUP saopštio detalje o masovnoj tuči na Novom Beogradu

Vesti 23. mar 202309:52 37 komentara
Shutterstock

Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je u sredu uveče, nešto pre ponoći, prijavljena tuča više osoba, a da su na lice mesta upućeni policajci iz više organizacionih jedinica koji su zatekli određeni broj učesnika tuče. Prema njima se u saradnji s Višim javnim tužilaštvom, navodi MUP, preduzimaju određene mere.

Pročitajte još:

„Na prostoru Novog Beograda u Gandijevoj ulici nešto pre ponoći, prijavljena je tuča više lica. Odmah po dobijanju informacija na mesto događaja upućeni su policijski službenici iz više organizacionih jedinica, koji su zatekli određeni broj lica, prema kojima se preduzimaju mere. Jedna osoba sa teškim telesnim povredama opasnim po život prevezena je u zdravstvenu ustanovu, dok je za druga lica dijagnostika u toku“, rekao je Ivan Cvijović, pomoćnik načelnika PU za grad Beograd.

On je dodao da je o događaju odmah obavešteno Više javno tužilaštvo i u saradnji sa njim se preduzimaju mere i radnje na rasvetljavanju svih okolnosti.

Cvijović je takođe rekao da je istraga u toku i da su u pitanju mlađa lica, kao i da je ovom prilikom oštećeno nekoliko vozila.

„Budite uvereni da će Policijska uprava za grad Beograd i Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzeti sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u rasvetljavanju ovog događaja“, naveo je Cvijović.

Komentari (37)

Vidi sve komentare