N1 – najgledanija televizija tokom najvažnijih događaja u društvu

Vesti 29. maj 202310:48 22 komentara
N1

U proteklih mesec dana u Beogradu su održana četiri velika skupa "Srbija protiv nasilja", a televizija N1 izveštavala je uživo sa svakog od njih.

Kako pokazuju rezultati merenja gledanosti, u tim momentima uz N1 je bio ubedljivo najveći broj gledalaca.

Protesti koji su privukli veliku pažnju javnosti održani su 8. maja, 12. maja, 19. maja i 27. maja, a tih dana u terminu od 18 do 21 sat, N1 je bila televizija sa najvećih share-om. Kako pokazuju merenja TV Beat-a, N1 je u SBB mreži bio najgledaniji kanal, ispred javnog servisa i svih televizija sa nacionalnim frekvencijom.

Naše izveštavanje i sa skupa „Srbija nade“ u organizaciji Srpske napredne stranke je privuklo zavidnu pažnju publike. Sa shareom 16,35 odsto bili smo druga najgledanija televizija.

Ova činjenica svedoči o posvećenosti N1 i sposobnosti da neprekidnim izveštavanjem zadovoljimo potrebe gledalaca u vreme kada je brzo i tačno informisanje od suštinske važnosti. Naši reporteri su izveštavali sa svih lokacija u gradu, razgovarali sa organizatorima i učesnicima protesta, analizirali smo situaciju sa gostima u studiju i svakog puta realizovali live program u trajanju i do četiri sata.

N1

N1 se i tokom ovih ključnih događaja u društvu iznova dokazao kao nezamenljiv izvor informacija i news platforma kojoj publika najviše veruje i kojoj se okreću za najnovije vesti, analize i komentare.

Događaji proteklog meseca su nas podsetili da su profesionalni i nezavisni mediji stub demokratije i vitalni za društveni napredak. Svakodnevno smo se trudili da pružimo objektivno, profesionalno i uravnoteženo izveštavanje, ostavljajući prostor za sve strane priče i stavove i tako ćemo raditi i ubuduće.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare