„Naprednjaci šalju rijaliti učesnike da intervjuišu građane na protestu“

Vesti 03. jun 202316:57 32 komentara
Protest Srbija protiv nasilja noć Srđan Milivojević
N1

Narodni poslanik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević rekao je da ima informacije da će režim na današnjem protestu "Srbija protiv nasilja" pokušati da ubaci neku od rijaliti učesnika kako bi intervjuisao prisutne građane.

Nešto ranije, na Tviteru je predsednik pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanja Šarović saopštio je da vlast planira da na događaj pošalje „bivše zadrugare i robijaše“.

Poslanik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević naveo je za Novu da poseduje informaciju da bi „taj opskurni lik glumio Nemanju Šarovića“, koji je prethodne nedelje razgovarao sa ljudima koji su došli na kontramiting SNS.

„Naprednjacima očigledno pored ljudi koji ih ubrzano napuštaju, počinju da manjkaju i ideje. Obavešten sam da predstavnici režima planiraju da neku od svojih rijaliti učesnika pošalju na protest Srbija protiv nasilja, gde bi taj opskurni lik glumio duhovitog Nemanju Šarovića i intervjuisao građane. Ili se poput Miše Vacića ubacio u protestnu kolonu, kako bi ih tabloidne televizije i partijska i glasila prikazala da učesnici rijalitija podrzavaju ove proteste. Od plagijatora diploma i doktorskih disertacija, očekivano. Vidim da sličnom informacijom raspolaže i gospodin Šarović“, istakao je za Novu.

Lider pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanja Šarović napisao je na Tviteru da vlast planira da pošalje bivše zadrugare i robijaše.

„Je li bre naprednjaci, kradete, kradete, na Boga ne mislite, ali dokle? Malo su vam namešteni tenderi, lažne diplome, plagirani doktorati, sad i televizijske formate otimate? Izveštavanje KTV Zrenjanin sa kontramitinga, toliko vas je pogodilo da ste odlučili da na današnji narodni protest protiv nasilja pošaljete bivše zadrugare i robijaše u pratnji kamera ružičaste televizije?

Plagijat nikada nije dostigao original, pukli ste totalno!“, napisao je Šarović.

Podsetimo, peti po redu protest “Srbija protiv nasilja” biće održan danas ispred zgrade Predsedništva Srbije, gde će građani formirati prsten. Organizatori su pozvali građane da se okupe u 18 sati ispred Narodne skupštine, odakle će krenuti u mirnu šetnju do Predsedništva.

Uoči protesta opozicija je imala sastanak sa načelnikom beogradske policije Veselinom Milićem, kako bi se garantovala bezbednost učesnika, imaju u vidu različita saznanja da će biti prokovacija od strane režima. Na skupu će govoriti proslavljeni glumci Svetlana Ceca Bojković i Dragan Bjelogrlić, a organizatori su jasno poručili da će zaustaviti sve provokacije koje imaju za cilj proteste predstave kao nasilne.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare