Narodna stranka najoštrije osuđuje napade režima na UM

Vesti 08. apr 202315:22 1 komentar
N1/Milan Nikić

Lider Narodne stanke Vuk Jeremić u Kruševcu je najoštrije osudio napade na novinare i redakcije Junajted Medije u Srbiji od strane srpskog režima.

On ističe da u budućnosti mogu da se očekuju samo još oštrije represivne mere i ponašanja prema profesionalnim medijima.

Pročitajte još

„Najoštrije osuđujemo bilo kakav pritisak na građane Srbije, a pogotovo na predstavnike medija. Danas smo u situaciji da smo na istoj strani – građani i novinari, koji se nalaze pod pritiscima. Nema govora da možemo izreći bilo kakav drugi stav osim najoštrije osude. Juče je to Dejan Petar Zlatanović, danas ste to vi, sutra će biti neko treći. To je vrsta ponašanja koja će, bojim se u budućnosti, biti sve oštrija i oštrija, sve represivnija od ovog režim, a pogotovo ako prođe u delo ovaj francusko-nemački plan i ako Aleksandar Vučić ostane jedini usmeni garant da će to biti sprovedeno u delo, i tada će mu biti dato zeleno svetlo da radi šta hoće . Bojim se da će ovo o čemu govorite (reporter N1) će u budućnosti uzeti samo još jedan opasniji oblik“, rekao je za N1 u Kruševcu Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke.

Na “ Trgu glumaca“ u Kruševcu članovi i simpatizeri Narodne stranke su u subotu prikupljali potpise za narodnu inicijativu za sprovođenje obavezujućeg republičkog referenduma o Kosovu, a pored Jeremića prisutni su bili i zamenik predsednika Miroslav Aleksić i potpredsednik stranke Stefan Jovanović.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare