Narodna stranka pita Vulina: Ko štiti Slobodana Milutinovića Snajpera?

Vesti 08. maj 202112:2317 komentara
Slobodan-Milutinovic-Snajper foto nova rs
Izvor: Nova.rs

Predsednik novosadskog GO Narodne stranke Bora Novaković uputio je otvoreno pismo ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu, u kom zahteva da se utvrdi ko štiti Slobodana Milutinovića Snajpera, nezvaničnog vođu navijača FK Vojvodina.

Povezane vesti:

„Ovih dana čudan i neočekivan epilog su dobila dva slučaja kriminalnog i nasilničkog ponašanja. Prvi je slučaj reketiranja i maltretiranja prvotimca FK Vojvodina Mladena Devetka, a drugi premlaćivanje jednog mladića (N.Ć) u prostorijama FK Vojvodine, koji koriste „navijači“. Potpuno je jasno da nije reč o „navijačima“ nego o kriminalcima. Kao što je kristalno jasno da svi učesnici ovog nasilnog ponašanja čine deo organizovane kriminalne grupe koju predvodi Slobodan Milutinović Snajper“, piše Novaković, tvrdeći da je Milutinović zapravo nalogodavac ovih dela.

„Sitni kriminalci iz te grupe su posle istrage pohapšeni, a Slobodan Milutinović Snajper je kao šef i nalagodavac ostao zaštićen i bezbedan. Neko očito štiti ovog kriminalaca. On nije na slobodi zbog nedostatka dokaza, nego zbog političke podrške koju ima u Novom Sadu“, tvrdi Novaković i podseća da je Milutinović do nedavno bio član Upravnog odbora kluba.

„Do pre mesec dana ovaj kriminalac je sedeo u upravnom odboru FK Vojvodine zajedno sa načelnikom BIA za Novi Sad Nikolom Vasiljevićem. Načelnik BIA očito nije video nikakvu moralnu, pravnu i profesionalnu smetnju da sarađuje sa jednim od najvećih kriminalaca u gradu. Način na koji se ponašaju gradonačelnik i načelnik BIA je očit primer sprege kriminala, korumpiranih vrhova obaveštajne zajednice i čelnika gradske vlasti.“ napisao je Novaković u otvorenom pismu.

Komentari

Vaš komentar