Nenad Periš: Načelnik policije obavestio me da sve ukazuje da je reč o Mateju

Vesti 18. maj 202214:04 9 komentara
nenad pariš otac nestalog mladića iz splita
N1

Nenad Periš, otac nestalog Splićanina Mateja Periša, za portal Nova.rs rekao je da ga je jutros načelnik PU Beograd obavestio da je pronađeno telo i da sve ukazuje da je reč o njegovom sinu.

Povezane vesti

„Jutros su me zvali i rekli da je nizvodno, niz Dunav, pronađeno telo mladića i da sve ukazuje da je reč o Mateju. Po odeći, satu, sve ukazuje da je reč o njemu, ovo je strašno velika bol za sve nas. Čekali smo sve vreme radosnu vest, a istina je takva kakva jeste. Zahvaljujem svima koji su bili uz nas, pomagali nam i pružali podršku. Ja ću ovih dana doći za Beograd, a sve bih zamolio da nas u ovim trenucima oslobode pritiska. Sve je izuzetno teško za celu našu porodicu“, kaže za Nova.rs Periš.

Ističe da je vera ono što ih je sve ovo vreme održavalo.

„Život je nepredvidiv, svi mi znamo da ćemo jednog dana morati da se rastanemo. Matej nije ni probao život, tek 27 godina, tek je život bio pred njim. Koliko god da je sad teško i bolno, mi ćemo se ponovo sresti i zagrliti“, kaže neutešni otac i dodaje:

„Hvala svim ljudima, u Beogradu, Srbiji, Hrvatskoj na svemu. Osećao sam podršku i neizmerno sam zahvalan svima, i Srpskoj pravoslavnoj crkvi, patrijarhu, svim ljudima“, kaže Periš.

Podsetimo, telo je izvučeno nešto posle devet sati ujutru.

Periš je nestao krajem decembra prošle godine. Kobne noći je bio u klubu „Gotik“, da bi u jednom trenutku isti napustio i udaljio se. Potom je usnimljen kako trči ulicama, sve do restorana „Savanova“. Tu se stepenicama spustio do Save i od tada mu se gubi svaki trag.