Newsnight: Evropsko prvenstvo u senci navijačkih incidenata

Vesti 20. jun 202418:08 0 komentara
N1

Danas je u Vranju održana sednica Skupštine grada, koja je bila veoma burna. Odbornici su se otimali oko govornice, puštana je pesma Lepe Brene, a u jednom trenutku je odbornica vladajuće stranke počela da vrišti. Razgovaramo sa Slobodanom Petrovićem, poslanikom iz pokreta Srce, šta se dogodilo.

U Čačku nije bilo sednice ali je bilo tuče. Član Ruske stranke u Čačku Goran Hadži Milovanović fizički je napao predsednika Gradskog odbora u tom gradu Slobodana Jakšića zbog toga što je, kako tvrdi, podržao Srpsku naprednu stranku. O tome razgovaramo sa napadnutim Slobodanom Jakšićem.

Ni fudbal ne prolazi bez incidenata. Evropsko prvenstvo zasenili su incidenti navijača, kao i kazne UEFA reprezentacijama zbog ponašanja njihovih pristalica. U kakvom duhu protiče prvenstvo? Gost Newsnighta biće Ivan Golac, bivši jugoslovenski fudbaler i fudbalski trener.

U požaru koji je danas u prepodnevnim časovima izbio u fabrici Evrojug u Šidu nastradao je jedan radnik, objavljeno je na internet stranici opštine Šid. Sedam vatrogasnih vozila učestvuje u gašenju požara. Na zvaničnoj stranici Opštine Šid zamoljeni su građani da bez preke potrebe ne izlaze iz svojih domova. Koliko je situacija opasna razgovaramo sa Milenkom Jovanovićem, iz Nacionalne ekološke asocijacije.

Newsnight večeras od 20 časova sa Ivanom Momčilović Odobašić.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!