Newsnight o imenovanju Milorada Grčića za predsednika opštine Obrenovac

Vesti 10. jul 202416:32 6 komentara
N1

U Skupštinskoj sali Gradske opštine Obrenovac održana je konstitutivna sednica na kojoj je za novog predsednika Gradske opštine Obrenovac imenovan Milorad Grčić, a za zamenika predsednika Miloš Stanojević. Gost Newsnighta biće predsednica obrenovačkog odbora Stranke slobode i pravde Slavica Jevtić.

Kompanija Ziđin Koper ubuduće će imati pravo svojine nad još 3,3 miliona kvadratnih metara zemljišta u Majdanpeku, sudeći prema informaciji iz lista nepokretnosti parcele koju kineska kompanija želi da konvertuje u vlasništvo. Šta će to u praksi značiti, razgovaramo sa Irenom Barbulović, odbornicom u Skupštini Opštine Majdanpek i aktivistkinjom.

Republički zavod za statistiku saopštio je danas da je broj razvedenih brakova u 2023. godini porastao za 3,7 odsto, dok je u odnosu na godinu ranije 3,5 odsto manje sklopljenih brakova. Zbog čega je statistika takva, razgovaramo sa Mirjanom Bobić sa Filozofskog fakulteta i Magdalenom Marković, osnivačicom grupe „Klub sretno razvedenih žena“, a koja je ipak u svojim redovima uspela da spoji preko 30 parova!

Newsnight večeras od 20 časova sa Ivanom Momčilović Odobašić.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare