Nova kolumna na portalu N1 od subote 8. aprila

Vesti 05. apr 202317:46 27 komentara
Foto: Nova ekonomija

Glavna i odgovorna urednica lista Nova ekonomija Biljana Stepanović nova je kolumnistkinja portala N1.

Kolumne ove eminentne novinarke o aktuelnim temama iz oblasti ekonomije, politike i društva čitaoci našeg portala moći će da čitaju svake druge subote, počev od 8. aprila.

Biljana Stepanović je osnivačica i generalna direktorka Business Info Group, medijske kuće koja izdaje mesečni časopis Nova ekonomija i nekoliko godišnjih specijalizovanih edicija.

Bila je direktorka Ekonomist Media Group u vreme kad je ovo bila vodeća ekonomka medijska kuća u Srbiji. Osnovala je i vodila mesečnik “Bankar” u okviru iste grupe.

Osnivačica je i autorka ekonomske emisije „Buđelar“ koja je pet godina emitovana na TV B92, zatim emisije „Ekonomija 3“ na TV Vojvodina i „Ekonom i ja“ na RTS-u.

Pročitajte još:

Bila je urednica ekonomije na televiziji, radiju i web portalu B92. Bila je kolumnistkinja dnevnog lista Danas, višegodišnja dopisnica Radija Slobodna Evropa u Srbiji (RFE), kao i glavna i odgovorna urednica mesečnika CorD za strance i diplomate u Srbiji.

Radila je kao ekonomska novinarka u nedeljniku NIN.

Karijeru je započela u dnevnom listu Borba 1987. kao student, u vreme kad je taj list proglašen za list godine bivše Jugoslavije. Posle upada tadašnjih funkcionera JUL-a u Borbu, zajedno sa najvećim delom novinara, učestvovala je u osnivanju dnevnog lista Naša Borba, u kome je radila do prelaska u NIN.

Završila je Fakultet političkih nauka u Beogradu, novinarski smer. Od početka karijere bavi se ekonomskim novinarstvom.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare