Nova.rs: Pištolj kojim su ubijeni Đokići nađen u stanu osumnjičenog za ubistvo

Vesti 22. okt 202116:18 > 16:2130 komentara
Nova.rs

Pištolj iz kog je ubijena porodica Đokić iz Aleksinca pronađen je danas u porodičnom stanu osumnjičenog Gorana Džonića, javlja Nova.rs.

Potvrđeno je da je u pitanju oružje iz kog je tročlana porodica likvidirana, navodi ovaj portal.

Povezano:

Podsećamo da je Goran Džonić, penzionisani vatrogasac, uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu porodice Đokić, s kojima je bio u srodstvu. On je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih, navodi Nova.rs.

Džonić je osumnjičen da je Đokiće kobne noći, 26. septambra, presreo na žutom skuteru, a kako ih je namamio do atara sela Moravac, gde ih je, kako se sumnja, on ubio, a da li je imao pomagača, još nije poznato, piše Nova.rs.

Nakon zločina, sumnja se da je iz Đokićevog automobila ukrao nekoliko desetina hiljada evra. Deo tog novca, čak 43.000 evra zakopao je na imanju svog sina, vojnika, a deo novca krio je u kući, u usisivaču, saznaje Nova.rs. Dug od 10.000 evra koji je imao, odmah nakon toga je vratio, a upravo to je bio jedan od signala policiji da počne da ga proverava, navodi ovaj portal.

Na saslušanju Džonić je zločin pokušao da svali na svoje sinove, navodi Nova.rs i dodaje da su oni prošli poligraf, a da policija protiv njega već ima brojne dokaze.

Džonić se trenutno nalazi u pritvoru.

Komentari

Vaš komentar