MUP: Pronađena tri tela u selu Moravac, sumnja se da se radi o porodici Đokić

Vesti 02. okt 202112:53 > 19:12 89 komentara
N1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivnom pretragom terena danas su, u ataru sela Moravac, opština Aleksinac, pronašli tri beživotna tela. Sumnja se da se radi o tročlanoj porodici Đokić čiji je nestanak prijavljen 28. septembra, saopštio je MUP Srbije.

Po nalogu višeg javnog tužioca u Nišu, tela su prevezena na obdukciju.

Policija nastavlja intenzivno da radi na rasvetljavanju ovog događaja, dodaje se u saopštenju.

Tela tročlane porodice Đokić pronađena su danas u okolini Aleksinca, potvrđeno je nezvanično za N1 u policiji. Na lice mesta oko 16. 15 stigao je ministar Aleksandar Vulin, kao i pogrebni auto. Posle sat vremena pogrebni automobil je odvezen, a otišao je i ministar, javlja reporter N1.

U ataru sela Tešica jutros je pronađen izgoreli automobil za koji se odmah i reklo da pripada porodici nestaloj pre šest dana, javio je reporter Milan Stojanović. U pitanju je rejon između sela Tešica koji se završava uz samu Moravu i narednog sela Trnava.

Policija je oko 16 sati pretraživala njive u ataru sela Moravac, u kome su poslednji put u nedelju uveče bili Đokići.

N1

Oko 16.15 je na mesto koje je policija blokirala u Moravcu stiglo pogrebno vozilo, a stigao je i ministar policije Aleksandar Vulin. Oni su se posle sat vremena udaljili, a povukla se i policija.

N1

Za N1 nezvanično je potvrđeno u policiji da se radi o telima Đokića, a nakon toga je stiglo i zvanično saopštenje policije.

Za porodicom se tragalo od ponedeljka, a u nedelju uveče poslednji put viđeni su između Moravca i Žitkovca, naselja spojenih sa Aleksincem.

N1

Policija je dan kasnije saopštila da ulazi u potragu i obavestila javnost da prijavi policiji ako ima bilo koja saznanja o nestalima.

N1

Kako prenosi Nova.rs, tela su pronađena u blizini zapaljenog „pasata“, koji je nađen jutros.

Ranije danas je pronađen automobil koji je zapaljen.

Inače, u potragu porodice bile su uključene sve raspoložive policijske snage, a čak i helikopterska jedinica MUP Srbije.

Komentari (89)

Vidi sve komentare