Nova.rs: Tamara Vučić uputila poziv prvoj dami Hrvatske

Vesti 28. nov 202211:00 21 komentara
Slaven Vlasic / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije u ime Tamare Vučić, supruge srpskog predsednika, uputilo je hitno pismo ambasadi naše zemlje u Zagrebu, sa ciljem da se što pre prosledi poziv prvoj dami Hrvatske za prisustvo na modnoj reviji "Jovanka u boji", saznaje Nova.rs.

U dokumentu u koji je Nova imala uvid navodi se da poziv Sanji Musić Milanović, supruzi hratskog predsednika treba uputiti što pre, a shodno protokolu, treba obavestiti i MIP Hrvatske.

POVEZANE VESTI:

U pismu koje je dostavljeno u prilogu, Tamara Vučić navodi da je revija „Jovanka u boji“ posvećena zajedničkoj istoriji „naših država i naroda“.

„Iza Jovanke Broz ostali su neiskorišćeni najfiniji materijali, koje sada, devet godina posle njene smrti, dizajneri iz Srbije, kao i iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Severne Makedonije i Slovenije, pretaču u savremene kreacije“, naovdi se u pismu.

Dodaje se da će Tamari Vučić biti izuzetna čast, ukoliko bi gospođa Musić-Milanović prisustvovala reviji koja će se održati 29. novembra Palati Srbija.

„Sa nadom da ćete mi pružiti zadovljstvo da vas ugostim u Beogradu, primite izraze mog posebnog uvažavanja“, zaključuje se u pismu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare