Uhapšen Snajper, vojvođanski Velja Nevolja

Vesti 03. mar 202111:43 > 19:3131 komentara
Slobodan Milutinović Snajper
Izvor: MUP Republike Srpske

Slobodan Milutinović Snajper, vođa navijača Vojvodine, uhapšen je jutros na Jahorini, saznaje Nova.rs. Milutinović je uhapšen u hotelu Vučko na Jahorini rano jutros. Istovremeno, u Novom Sadu je, kako nezvanično saznaje Nova.rs, uhapšen i njegov rođeni brat.

Za sada nije poznato koji su razlozi hapšenja, ali se Milutinović godinama povezivao sa kriminalom, reketiranjem i nasilnilkim ponašanjem. Na njega je čak tri puta pokušan atentan postavljanjem eksploziva pod automobile. Milutinovića su uhapsili pripadnici policije Republike Srpske.

Milutinović, kontroverzni čelnik Fudbalskog kluba “Kabel”, dobro je poznat policiji, ima debeo dosije i zabranu dolaska na stadion. Presudom Osnovnog suda u Novom Sadu, zbog nasilja mu zabranjen pristup stadionu “Karađorđe” kad FK Vojvodina igra utakmice.

Podsetimo, Nikola Ćulum (22), brutalno je pretučen 1. februara ove godine u klupskim prostorijama stadiona fudbalskog kluba Vojvodina u Novom Sadu. Krivičnu prijavu protiv NN počinioca, Nikola je podneo dan kasnije, kada je i saslušan u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca u Novom Sadu. Iza napada, kako Nova.rs saznaje, stoje “navijači” FK Vojvodine, koje kontroliše “čuveni”, Slobodan Milutinović Snajper, koga su nekoliko puta pokušali da ubiju, i koji je dobro poznat pravosudnim organima, a nalazi se i u upravi FK Vojvodine.

U zapisniku prijave do koje je došao portal „Nova.rs“, a koju je Ćulim podneo dan nakon što je pretučen, stoji da su mu osumnjičeni u klupskim prostorijama FK Vojvodine, zadavali udarce zatvorenim šakama, nogama i drvenim palicama

Komentari

Vaš komentar