Nova sezona i nove emisije na N1

Vesti 01. okt 202114:00 > 12. okt 2021 11:44 15 komentara
N1

Od ponedeljka 4. oktobra počinje nova sezona originalnih N1 emisija i nekoliko novih formata. Najviše novina pripremamo za udarni TV termin tzv. "prime time".

Danica Vučenić vodiće emisiju „IZA VESTI“ – polusatni intervju u kome će direktno i bez zadrške razgovarati sa aktuelnim sagovornicima. Njene intervjue gledaćete svake večeri, od ponedeljka do četvrtka, odmah posle Dnevnika N1.  

Svaki ponedeljak u terminu od 20 sati i 15 minuta rezervisan je za niz različitih emisija koje će se smenjivati na nedeljnom nivou.

Novinari N1 pripremaju i novi istraživačko-dokumentarni serijal „ISPOD POVRŠINE“. Tim koji će otkrivati ekskluzivne priče predvodi Maja Nikolić.

Žaklina Tatalović će u emisiji „(RE)KONSTRUKCIJA“ ponedeljkom posle osam, pokušati da reanimira istinu za koju poslednjih deset godina u Srbiji postoji posebna konstrukcija. Uz kompetentne sagovornike obradiće oblasti u koje niko ne ulazi, analize od kojih se ne može sakriti, sa pitanjima koja se ne smeju izbeći.

Kako na Srbiju utiču svetske teme i spoljna politika velikih zemalja, svakog četvrtog ponedeljka, odgovore će tražiti Aleksandra Godfroa u emisiji „GLOBAL“.

Osobe koje, sa ili najčešće bez razloga, prati epitet „PERSONA NON-GRATA“ ugostiće Nataša Miljković u istom terminu, a prvu emisiju u novoj sezoni gledaćete već narednog ponedeljka.

Za utorak u udarnom terminu posle 20 sati Emina Kovačević Vojislav Stevanović pripremaju emisiju „DA RAZUMEMO“ koja će razjasniti sve detalje, i kada se neki trude da ne razumemo slučajeve i teme, koje pod poplavom svakodnevnih afera prete da budu zaboravljene.

Pogled od „360 STEPENI“ na događaje oko nas, kroz intervjue i političke duele, Branislav Šovljanski vraća od sledećeg četvrtka u 20 časova.

Nedeljom posle vesti u 14.00 čeka vas novi serijal „BEZ GRANICA“ sa Andrejem Maričićem, a odmah potom i putopisna emisija o istoriji i ljudima Srbije u „SLIKE ŽIVOTA“ autora Dejana Radulovića.

Emisija „DA SAM JA NEKO“ u kojoj sa zanimljivim ljudima razgovara Rada Đurić emituje se radnim danima, osim petkom od 22.30.

„NOVI DAN“„N1 STUDIO LIVE“„DAN UŽIVO“, „DNEVNIK“, „INFOBIZ“, „CRVENA LINIJA“, „SCENA“, „TRI TAČKE“, „N1 REPORTERI“ i „7 NA N1“ su i dalje u istim terminima.

Na televiziji N1 i dalje ćete prvi saznati proverene, tačne kao i vanredne vesti kroz specijalne emisije. 365 dana u godini. BEZ KOMPROMISA

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare