Novi dan: 50 nijansi kampanje

Vesti 03. dec 202314:22 1 komentar
N1

“Najbolje tek dolazi” – jedna je od poruka Aleksandra Vučića u spotu SNS-a. Za opoziciju ista rečenica znači nešto potpuno drugo. Kakvi su kapaciteti partija i koalicija, a šta su zaista njihove poruke? Koliko su dosadašnje afere naštetile rejtingu kandidata za poslanike i odbornike? Za neke najpriljavija, za druge uobičajena – kakve su nijanse dosadašnje kampanje? Gost Teme jutra je istraživač u Centru savremene politike i urednik vesti portala European Western Balkans Aleksandar Ivković.

U susret izborima, gost Danice Vučenić „Iza vesti“ biće Radomir Lazović, prvi na listi „Srbija protiv nasilja“ na republičkim izborima.

Naslovne strane i centralne teme iz štampe komentariše novinar Dojče Velea Nemanja Rujević.

Republički hidrometeorološki zavod registrovao je u nedelju dva zemljotresa u Srbiji. Šta je razlog ovakvih potresa koji su se osetili u nekoliko gradova naše zemlje? O tome će reporterka Ana Opačić razgovarati sa seizmološkinjom Anom Mladenović.

„Žena kao ti“, „Pratiš me u stopu“, „No pasaran“ samo su neki od dobro poznatih pop hitova. O novoj pesmi i zakazanim koncertima razgovaramo sa muzičarom Željkom Vasićem u trećem satu naše emisije.

Odlazimo i u obnovljenu zgradu Muzeja “25. maj” gde je otvorena izložba „Ježeva kućica – Izmišljanje boljeg sveta“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare