Novi dan: Novo rukovodstvo EPS-a

Vesti 16. jun 202414:59 0 komentara
N1

Dušan Živković je novi direktor Elektroprivrede Srbije, sa pola godine zakašnjenja. Živković je pre toga bio na v.d. funckiji. Da li je ovakav izbor bio iznuđen? Kako može da izgleda najavljena implementacija nedavno usvojenog Plana transformacije kompanije? Iako ministarka Đedović tvrdi da je EPS na putu optimizacije, drugi govore o lošem poslovanju i velikim gubicima. Zbog čega smatra da to preduzeće “puca po šavovima”? Gost Novog dana biće ekonomista Dušan Nikezić iz Stranke slobode i pravde.

Dok na Starom Gradu u Beogradu traju pregovori oko formiranja većine, u Medijani u Nišu se na dva biračka mesta ponovljaju izbori. Da li je politička situacija u ovim mestima mera uspeha opozicije na proteklim izborima? To je jedno od pitanja za lidera Pokreta slobodnih građana Pavla Grbovića, koji će biti gost Danice Vučenić u “Iza vesti”.

Naslovne strane i centralne teme iz dnevne štampe komentariše Jelena Vasiljević iz Instituta za filozofiju i društvenu teoriju.

Utiske o utakmici Srbija – Engleska na Evropskom fudbalskom prvenstvu u Nemačkoj sumiramo sa fudbalskim stručnjakom Mirkom Poledicom.

Dve daske i puno strasti – tako opisuje dramu „Kramer protiv Kramera“ koja je za vikend imala premijeru u Beogradskom dramskom pozorištu. Ima li predstava veze sa svima poznatim filmom, pitamo reditelja predstave Slobodana Skerlića.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!