Novi dan o sankcijama na rusku naftu, gost i Zdravko Ponoš

Vesti 04. dec 202215:081 komentar
Novi dan
Izvor: N1

Pre pet meseci njegov osnivač, a od juče zvanično i njegov lider - Zdravko Ponoš izabran je za predsednika Pokreta ''Srbija centar''. Na prvoj izbornoj skupštini pokreta izabrano i petoro potpredsednika. Kakav će politički pravac imati pokret ''SrCe''? Šta njihov centar nudi građanima u odnosu na levičare i desničare na političkoj sceni Srbije i sa kime od te dve strane vidi potencijalnu saradnju u budućnosti? Gost Novog dana Zdravko Ponoš.

Naslovne strane i centralne teme iz dnevne štame ovog jutra komentariše novinarka i kolumnistkinja lista “Danas“ Safeta Biševac.

Od ponedeljka startuju sankcije EU na uvoz ruske nafte. Da li će Srbija lakše stizati do ruskog goriva? Mogu li sankcije ugroziti poslovanje NIS-a? Kakav problem možemo imati od februara kada stupe na snagu sankcije i za ruske naftne derivate?

Ekskluzivnim koncertom u Domu omladine rok bend Električni orgazam obeležiće 40 godina od objavljivanja kultnog drugog albuma “Lišće prekriva Lisabon.“ Zašto neće pevati sve pesme sa albuma i zbog čega se smatra remek delom jugoslovenskog rokenrola, otkriva nam frontmen Električnog orgazma Srđan Gojković Gile.

Svetsko prvenstvo u fudbalu potpuno je bacilo u drugi plan ostale sportove. Šta se dešava na košarkaškim, odbojkaškim i drugim sportskim terenima saznajemo od kolega sa Sport kluba.

Mladi, veseli, spontani i svestrani. Krasi ih zajedništvo i ljubav prema pozorištu. Nazivaju ih amaterima, a svojim predstavama i glumom dokazuju da su pravi profesionalci. Po čemu su njihove predstave toliko specifične i da li je zaista moguće, kako tvrde, napraviti pozorišnu scenu bilo gde? U goste nam dolaze članovi pozorišne trupe “Artisti“.

Komentari

Vaš komentar