Novi dan: „On zna šta ja znam“

Vesti 28. nov 202316:20 0 komentara
N1

Čemu služe naše bezbednosne strukture? Jesu li i one postale partijski aparat? Kako predsednik sve zna o svojim političkim protivnicima, čak i najintimnije detalje iz njihovih života? Da li Srbija postaje ili je već postala policijska država? O tome u temi jutra govore nekadašnji ministar policije SRJ Zoran Živković, bivši načelnik Vojnobezbednosne agencije Momir Stojanović i advokat Jovan Rajić.

Naslovne strane iz dnevne štampe komentariše akademik prof. Nenad Kostić.

O predizbornoj kampanji svoje koalicije na republičkom, lokalnom i gradskom nivou u „Iza vesti“ kod Danice Vučenić govori liderka „Zavetnika“ Milica Đurđević Stamenkovski.

Roditelji ubijene dece u OŠ „Vladislav Ribnikar“, održaće u 8.40 protest ispred te škole. Traže da se konačno relizuje zahtev za izgradnju memorijalnog centra kako je i obećano. Uživo smo tamo.

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov dolazi na satanak Saveta OEBS-a u Skoplju. Američku delegaciju predvodi državni sekretar Entoni Blinken. Može li doći do susreta dvojice zvaničnika? Uživo smo u Skoplju.

Kako je sloboda u savremenom društvu postala problem? Ko je kome osporava i ko koga ne razume? Time se bavi poetska drama „Bukvalno. Otprilike“ autora Tadije Čalukovića. Glavnu ulogu igra mlada zagrebačka glumica Klara Folić. Oni su naši gosti.

Prva interaktivna radionica za medije povodom najvećeg gejming sajma u Srbiji, biće održana u Beogradu. Zašto su igrice postale najomiljenija sloboda aktivnost i ima li benefita od e-sporta? Uživo smo u jednom od najvećih gejming centara u gradu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!