Novi dan: Otkud sad izbori?

Vesti 07. feb 202315:372 komentara
Tanjug

Tenzije u vladajućoj koaliciji. Na razgovor kod predsednika Srbije pozvani samo ministri iz redova naprednjaka. Šta to SNS zamera socijalistima? Ko flertuje sa opozicijom? Hoćemo li na jesen ponovo na birališta? Zašto ponovo izbori i kome bi oni najviše odgovarali? O tome u temi jutra govore politikolog dr Boban Stojanović i politički analitičar Đorđe Vukadinović.

Naslovne strane i centralne teme iz dnevne štampe komentariše direktor agencije Fonet Zoran Sekulić.

Treba li povećati fond časova fizičkog vaspitanja u školama? Nastavnici fizičkog za, učitelji protiv. Kako bi povećanje časova fizičkog uticalo na đake? Treba li uvesti i zdravstveno obrazovanje još od osnovne škole? Detalje o tim dilemama donosi naša reporterka.

Postoji li u Srbiji angažovana umetnost? Umemo li da je prepoznamo, kao ranije kod umetnika poput Želimira Žilnika, Dušana Makavejeva Žike Nikolaća i znaju li naši građani šta je uopšte angažovana umetnost? O tome kroz segment “Tumač stvarnosti“ sa rediteljem Nikolom Ljucom, razgovara naša Mia Bjelogrlić.

Poznati švajcarski bend “Stevans“ započinje mini turneju po Srbiji. Frontmen benda će se tom prilikom prvi put upoznati sa svojim rodnim Beogradom. Kako je pored švajcarskog imena Ajvan dobio i ime Milenko? Zašto mu se ime starijeg brata po kome je bend i dobio ime više dopada? Kakav je osećaj svirati zajedno na bini sa bendovima poput “Coldplay-a“ i “Deep Purple-a“? U goste nam stižu članovi benda.

Komentari

Vaš komentar