Novi dan: Poslednji voz za podobne

Vesti 23. maj 202319:58 0 komentara
Novi dan
N1

Posle Zorane Mihajlović istupanje iz stranke najavio i Dragan Šormaz. Unutrašnja previranja u SNS sve su učestalija. Da li je naprednjačka grupacija pred raspadom? Hoće li tome kumovati formiranje Narodnog pokreta? Za koga tu nema mesta, a ko se nameće kao nova uzdanica? O tome u temi jutra govore nekadašnji predsednik Nove stranke Aris Movsesijan i advokat Vladimir Terzić.

Naslovne strane i centralne teme iz dnevne štampe komentariše profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu Miloš Bešić.

Zašto još nije uklonjen splav Fristajler, koji je potonuo desetak minuta posle dočeka Nove godine? Iako je Ministarstvo građevinarstva najavilo da će splav biti uklonjen čim se steknu vremenski uslovi, on je i dalje na istom mestu. Kakva sudbina čeka i druge splavove na keju, čije skoro premeštanje i uklanjanje je najavio gradonačelnik? O tome za Novi dan govori Vesna Josić iz pravnog tima vlasnika plutajućih objekata.

Nadrilekarstvo i parapsihologija u domenu mentalnog zdravlja – nepoželjne i nepriznate a opet primenjene u radu sa decom OŠ “Vladislav Ribnikar”. Ko kontroliše rad stručnjaka? Šta su budući planovi za psihoterapeutsku pomoć deci, roditeljima i nastavnicima? U Tumaču stvarnosti pitamo psihoterapeutkinju Hanu Korać, članicu Radne grupe Vlade za pomoć žrtvama i nastradalima.

Stanovnici Zemuna i dalje traže od nadležnih da uklone šljunkaru čiji je vlasnik uzurpirao prilaz obali Dunava. Zašto posle više apela, zahteva i molbi nadležni ne reaguju, pitamo Ivana Juraka iz Udruženja „Ljubitelji Dunava“.

Iz glumačkih odlučila je da uplovi u muzičke vode. Jednu od najlepših ljubavnih pesama Arsena Dedića, „Proljeće bez tebe“, prepevala je Lucija Šerbedžija. Ona je gošća Novog dana.

Uživo smo na treningu timova “Debelih“ i “Mršavih“, uoči humanitarne utakmice za pomoć dečaku Viktoru Samovalovu koji boluje mikocefalije.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!