Novi dan uživo u Nemačkoj: Počela je fudbalska groznica

Vesti 15. jun 202413:41 0 komentara
N1

Celi kontinent trese fudbalska groznica! Evropsko prvenstvo u ovom sportu zainteresovalo je i one koji preko godine ne pokazuju veliko interesovanje za najpoznatiji zeleni teren. U Srbiji će u nedelju uveče sve oči biti uprte u meč kada će se tim Dragana Stojkovića Piksija suočiti sa igračima Engleske. Može li utakmica biti završena rezultatom u našu korist? Kako protiv jedne od najjačih reprezentacija? Šta su kvaliteti Orlova? Kakva je atmosfera na takmičenju, ko su favoriti?

Idemo uživo u Nemačku, odakle nam se javljaju urednik sportske redakcije portala Nova.rs Žikica Babović i novinar Dojče Velea Srećko Matić.

Članovi Udruženja bivših igrača, trenera i istaknutih sportskih radnika Partizana u “Apelu za oslobađanje Partizana” zahtevaju ostavke direktora, predsednika, članova uprave, raspuštanje klupske skupštine i istragu protiv klupskih funkcionera. Apel je potpisalo 25 hiljada ljudi, a za nedelju u 16h na Terazijama najavljen je skup Partizanovaca. Šta znači „osloboditi Partizan“? O ovome razgovaramo u narednim minutima. Gost Novog dana je nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentacije Jugoslavije Dževad Prekazi.

Da li je usvojen novi Kodeks novinara Srbije? Šta su novine? To su, uz aktuelnosti iz dnevne i nedeljne štampe, teme za razgovor sa profesorkom FPN-a u penziji Snježanom Milivojević.

Ako ste mislili da poznajete Grčka ostrva, razmislite još jednom! Njih ima toliko, a vreme je uvek ograničeno. Naš sagovornik iz plavih daljina biće Ljupče Mihajlovski, autor serijala „Travel or not“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!