Novi dan: Zašto verujemo nadrilekarima?

Vesti 04. avg 202216:446 komentara
N1

Posle više od tri godine, Osnovno tužilaštvo u Leskovcu podiglo je optužnicu protiv pseudoakademika i nadrilekara Miroljuba Petrovića, koji se tereti da je bez stručne spreme lečio ljude, od kojih je dvoje umrlo. Bez obzira na to što je protiv njega već vođen jedan postupak, Petrović se često pojavljivao na televizijama sa nacionalnom frekvencijom i delio ljudima savete za brzo ozdravljenje. Da li će eventualna presuda uticati na to da se isceliteljima, travarima i nadrilekarima stane na put? Zbog čega i pored brojnih savremenih metoda lečenja biramo alternativnu medicinu? O tome, u temi jutra govore nekadašnja predsednica Lekarske komore Srbije Tatjana Radosavljević, novinar Nove S Marko Novičić i Marko Oljača iz Udruženja ''Koraci''. 

Posle 12 godina podneo je ostavku na mesto direktora CINS. Naslovne strane i centralne teme iz dnevne štampe komentariše novinar Branko Čečen.

Stanari zgrade bilzu Big Shopping centra već duže vreme žale se na nivo buke koje proizvode rashladni uređaji sa tržnog centra. Službe su izmerile nivo buke između 70 i 80 decibela. Nadležni ne reaguju. Reporter Novog dana proverava kako izgleda njihova svakodnevnica sa tolikim nivoom buke.

Počinje najpoznatiji džez festival u Srbiji – Nišvil, 28. po redu. Od 5. do 14. avgusta, na čak 15 scena, publika će moći da vidi i čuje više od 850 izvođača. Da li će ovogodišnji Nišvil biti i poslednji? Ima li volje da se festival sačuva ili će biti prinuđen, kako je najavljeno, da se seli iz Srbije?

Trio sveti se vraća u grad! Vasil Hadžimanov, Marko Đorđević i Branko Triljić održaće 11. avgusta koncert na letnjoj sceni BitefArtCafea na Kalemegdanu. Bubnjar svetske klase, kako ga naziva američki “Modern Drummer“ magazin, biće gost Novog dana.

Vodimo vas i do Ade Ciganlije. Proveravamo koliko vam je novca potrebno za jedno popodne na najpoznatijem kupalištu u gradu i da li se cene razlikuju od onih na moru?

Komentari

Vaš komentar