Novi DSS u Kosovskoj Mitrovici podržao Miloša Jovanovića

Vesti 03. feb 202314:10 3 komentara
FoNet/Milica Vučković

Gradski odbor Nove demokratske stranke Srbije (Novi DSS) u Kosovskoj Mitrovici podržao je predsednika stranke Miloša Jovanovića "u iskrenoj borbi za interese Srbije" i "borbi protiv politike prihvatanja" takozvanog nemačko-francuskog plana za Kosovo.

Pročitajte još:

„I dalje stojimo iza pravaca odbrane Kosova i Metohije u sastavu Srbije koje smo svi jednoglasno podržali na nedavno održanom Glavnom odboru, uključujući i naše članove sa Kosova i Metohije. Upravo zato izražavamo žaljenje zbog odluke našeg saborca Borisa Janićijevića iz Kosovske Mitrovice koji je odlučio da nas napusti“, navodi se u saopštenju.

Predsednik Nove demokratske stranke Srbije za Kosovo i Metohiju Boris Janićijević podneo je juče neopozivu ostavku na sve stranačke funkcije.

„Podnosim neopozivu ostavku na mesto predsednika Novog DSS za Kosovo i Metohiju i to činim zbog današnjeg cirkusa koji smo gledali u Skupštini Srbije“, rekao je Janićijević za portal Kosovo onlajn.

On je naveo da su ga u odluci podržale kolege iz gradskog odbora u Kosovskoj Mitrovici i da su zajedno s njim svi podneli ostavke.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare