Novi gradski prevoznik u Prokuplju tokom probnog perioda vozi besplatno

Vesti 05. okt 202211:39 0 komentara
Prokuplje panorama, grad Prokuplje
Shutterstock

Novi gradski prevoznik "Flih a Bus" koji od 1. oktobra, umesto Niš-Ekspresa vozi na teritoriji Grada Prokuplja, tokom probnog perioda putnike će voziti besplatno, potvrdili su agenciji Beta u tom preduzeću.

Kako su izjavili, do 11. oktobra Prokupčani će se njihovim autobusima voziti besplatno u gradskom saobraćaju, a početkom sledeće nedelje počeće prodaja autobuskih karata.

Oni su dodali da će se iduće nedelje sve precizno znati oko polazaka i relacija, ali da je već sada izvesno da će mesečne karte u gradskom prevozu za zaposlene iznositi 1.120 dinara, za djake 840 dinara i za penzionere 910 dinara.

Cena pojedinačne karte na prigradskim relacijama zavisiće od kilometraže, pa će najeftinija za par kilometara koštati 27 dinara, a najskuplja – do šest kilometara iznosiće 66 dinara. To je jeftinije nego cene kod prethodnog prevoznika Niš-Ekspresa.

Prema redu vožnje, autobusi saobraćaju na svakih 15 minuta na svim relacijama u gradu kao i prema svim selima na teritoriji Prokuplja radnim danima i vikendom.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!