Novi napad na komunalne radnike u Beogradu

Vesti 24. jun 202212:42 8 komentara
policija
Shutterstock

Dva komunalna radnika i vozač kamiona Javnog-komunalnog preduzeća (JKP) "Gradska čistoća" napadnuti su u Beogradu, pri čemu je vozač kamiona zadobio lakše telesne povrede u predelu ramena, šake i leđa, saopšteno je iz tog preduzeća.

Pročitajte još:

Kako se navodi u saopštenju koje je preneo Beoinfo, incident se dogodio oko 23 časa u Ulici Jovanke Radaković na Zvezdari, kada je nepoznati muškarac prvo verbalno a potom i fizički nasrnuo na ekipu „Čistoće“ koja je u tom trenutku obavljala svoj redovni posao pražnjenja sudova za komunalni otpad.

Istakli su da je policija odmah izašla na teren i privela napadača, dok je vozač kamiona prevezen kolima Hitne pomoći u Kliničko-bolnički centar „Zvezdara“ gde mu je ukazana pomoć.

Direktor JКP „Gradska čistoća“ Marko Popadić je rekao da će to preduzeće preduzeti sve neophodne mere i istakao da je ogorčen zbog sve učestalijih napada na njihove radnike.

„Ovo je već drugi napad u ovoj sedmici kada za vreme obavljanja svojih redovnih radnih zadataka naši zaposleni doživljavaju verbalno i fizičko nasilje. Nikada nećemo tolerisati niti jedan vid nasilja. Apelujem na gradjane da imaju u vidu trud i posvećenost naših komunalnih radnika, kao i značaj posla koji obavljaju za sve nas, te da se uzdrže i omoguće zaposlenima da nesmetano obavljaju svoj posao“, naveo je Popadić.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare