Novi snimak Novaka Nedića i njegovog „odreda“ sa ulica Pančeva

Vesti 25. maj 202313:45 82 komentara

Redakciji portala N1 dostavljen je video snimak na kom se vidi generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić kako ulicama Pančeva predvodi grupu muškaraca.

Snimak je, kako se navodi, načinjen u petak, 19. maja, u Ulici vojvode Radomira Putnika u centru Pančeva.

Podsetimo, na društvenim mrežama se u subotu, 20. maja, pojavio snimak na kom se vidi kako Nedić predvodi grupu muškaraca koja izlazi sa splava VIP Jahting klub u Pančevu.

Nedić i muškarci u njegovoj pratnji obučeni su na tom snimku isto kao i na video zapisu iz centra grada koji je dostavljen našoj redakciji.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić navela je da je Nedić tog dana predvodio „batinaše“ koji su bili angažovani za uklanjanje blokade poljoprivrednika koji su protestovali u tom gradu.

Premijerka Srbije Ana Brnabić je, odgovarajući na pitanja Marinike Tepić o incidentu u Pančevu, rekla da se ne zna kada je i gde taj snimak načinjen.

Podsećamo, Novak Nedić nekadašnji član Upravnog odbora fudbalskog kluba Partizan a sada generalni sekretar vlade i funkcioner Srpske Napredne Stranke u žižu javnosti je došao posle pisanja KRIK-a o njegovim sumnjivim vezama sa grupom Veljka Belivuka.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare