Novosadska opozicija: Pobeđujemo ako izlaznost bude kao u decembru

Vesti 25. maj 202411:11 4 komentara
N1

Novosadska opozicija "Udruženi za slobodan Novi Sad" koju čini Srpska koalicija NADA, sve stranke Srbije protiv nasilja, pokret Bravo i Vojvođani - LSV poziva Novosađane da izađu na izbore u što većem broju, jer ako izlaznost bude kao u decembru, poraz SNS je zagarantovan.

„U decembru nismo bili jedinstveni kao sada, a opet je opozicija imala više glasova od SNS u Novom Sadu. Ponosan sam što smo ovim jedinstvenom u različitosti cele opozicije, kakav nam je i sam grad, pokazali da možemo da stvaramo nešto novo i da stvaramo nešto bolje. Kao anesteziolog, ja lečim bol i spašavam živote, a drugog juna zajedno sa vama, spašavamo i naš Novi Sad“, izjavio je nosilac liste novosadske opozicije prim. dr. sc. med. Vladimir Vrsajkov.

On je pozvao sve građane da izađu na izbore 2. juna, „da konačno oslobode grad“-

„Izađite 2 juna na izbore, kao što ste u decembru i glasajte za udruženu opoziciju, da konačno oslobodimo naš grad, da vidimo leđa onima koji već 12 godina svojom arogancijom i bahatošću uništavaju Novi Sad. Nemojte ostati kod kuće na dan izbora, jer to oni žele. Samo to ih može spasiti“, dodao je dr Vrsajkov.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare